Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Tromsø dagsenter 35 år 23 oktober 2007

Den 23. oktober 1972 ble Tromsø dagsenter for funksjonshemmede dannet - det første dagsenter i sitt slag i nord Norge. Man kan nesten ikke fatte hvilken stor betydning dagsenteret har hatt for de ulike menneskene som har vært innom og hatt sin aktivitet der. Mange som har vært på dagsenteret har utført et arbeid, det være seg syarbeid, malerkunst, søm og farge eller teppeknytting m.m. Å ha noe å gå til i det daglige er viktig, og Tromsø dagsenter har fulgt opp og gitt et slikt tilbud.

Idrettslaget Pilbuen ble nettopp dannet ved Tromsø dagsenter som en aktivitet på senteret. I mange år har ildsjeler drevet idrettslaget, noe som er årsaken til at vi fortsatt har stor aktivitet. Pilbuen begynte med pil og bue skyting og luftgevær, senere ble det skigåing og i dag er Boccia hovedaktiviteten. Glem ikke at I/L Pilbuen har hatt deltakere med i langrenn i Verdens mesterskapet på ski.

Rønnaug Myhre Sandvik
Gratulerer med dagen, Rønnaug!

Senere er Idrettslaget Pilbuen blitt et selvstendig idrettlag. Vi kan takke Tromsø dagsenter for at Pilbuen eksisterer. Vi vil derfor gratulere Tromsø dagsenter med 35-års jubileet den 23. oktober 2007, og ønske både brukere og ansatte lykke til i årene som kommer.

Med vennlig hilsen
Idrettslaget Pilbuen
Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter