Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Ivar Fryberg minnet

Ivar Fryberg minnet
Georg og Anne Grethe Henriksen

I/L Pilbuen er et idrettslag for funksjonshemmede i Tromsø. Ivar Fryberg grunnla I/L Pilbuen. I forbindelse med at Pilbuen i år feirer 35 år som idrettslag, ble Ivar Fryberg minnet ved å sette ned blomster på graven 14. juni 2008. Dette ble forestått av Anne Grethe og Georg Henriksen – begge kjente Ivar og har vært med i Pilbuen gjennom mange år.

I/L Pilbuen ble dannet 15. oktober 1973 ved hjelp av en gave fra Landsforeningen mot polio, og de var da 15 medlemmer, 9 menn, 6 kvinner. Ivar Fryberg var den første formannen, kontingenten ved oppstart var kr. 5,- pr år. For å få inn penger i kassen, ble det avholdt spekepølseaksjonen og etter hvert også loddsalg. Aktiviteten var skyting med Pil og bue, men senere ble det luftgevær, skigåing, volleyball og boccia. Pilbuen har også hatt med en av våre idrettsutøvere i OL og VM på ski.

Ivar Fryberg gikk bort 14. mai 1986, og vi i Pilbuen kan takke han for den iver, vilje og arbeidsinnsats han la ned for å opprettholde idrettslaget. I dag er Pilbuen et livskraftig idrettlag med et handlekraftig styre og vi har  i dag ativitet som betyr mye for funksjonshemmede som ikke ellers kan delta på aktiviteter i samfunnet. Vi tror Ivar hadde vært stolt om han hadde visst hva Pilbuen er blitt i dag. Takk Ivar, for at du startet Pilbuen.

Idrettslaget Pilbuen


Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter