Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

I.L. Pilbuens 35-års jubileum

15. oktober 2008 var Idrettslaget Pilbuen 35 år. Det ble bestemt i styret at dette måtte markeres på en verdig måte. Styret satte ned en komité, Jubileumskomiteen, som fikk i oppgave å utarbeide planer for dagen. Allerede i januar begynte vi å arbeide med Pilbuens 35- års jubileum, og det ble raskt bestemt at RICA Ishavshotell ville skape en fin ramme rundt arrangementet. Samtidig ble det bestilt levende musikk ved Ragnar Wiesener, og man begynte å arbeide med Pilbuens historie gjennom disse 35 år.

Jubileumskomiteen hadde jevnlige møter, og arbeidet frem alle detaljer for hvordan Pilbuens 35-års jubileum skulle fremstå med verdighet og stil.

15. oktober, som er Pilbuens 35-års dag, ble feiret på Boccia trening med kaffe og marsipankake. Det ble en koselig markering i forkant av jubileumsfeiringen som skulle være 2 dager senere.

Den 17. oktober var selve dagen, og jubileumskomiteen begynte tidlig å organisere på RICA hvor vi skulle være. Klokken 17:30 begynte gjestene å ankomme, og etter noen minutters forsinkelse kunne Anne Grethe ønske alle velkommen til Idrettslaget Pilbuens 35-års jubileum. Deretter ble fotograf (Stian Andreassen) og organisator (Astrid) for kvelden presentert. Vi sang Pilbue sangen som Solfrid Nøstvik hadde laget teksten til, før vi gikk over til høytidelig utdeling av vimpel til Pilbuen. Allis Teigstad overrakte vimpel til Anne-Grethe og Georg som mottok den på vegne av Pilbuen. Vimpelen skal stå i premiehyllen til Pilbuen. Da var det tur for å presentere Pilbuens historie gjennom 35 år i tekst og bilder på storskjerm. Nå begynte de fleste å bli sulten, og etter en liten pause hvor Ragnar spilte musikk og betjeningen på RICA satte frem maten, var det middag. Vi hadde bestilt “RICA spesial” koldtbord, bestående av varme og kalde retter, og dessert med kaffe. Dessuten hadde vi fått en marsipankake sponset av Tromsø Bakeri, så vi ble gode og mette alle sammen.

Flere gjester var invitert, og representant for Tromsø Idrettsråd, Tromsø Helsesportlag og Sanitetsforeningen var tilstede. Etter maten ble det tale til Margareth Larsen for at hun for 35 år siden sa ja til oppstart av Pilbuen, og Allis delte ut blomster til Margareth i anledningen. Margareth Larsen ble også utnevnt som æresmedlem I Pilbuen, og hun skal senere få utdelt en diplom som bevis på dette. Pilbuen ble så overrakt flere gaver, fra Tromsø Helsesportlag, Margareth Larsen og Tromsø Sanitetsforening, som også holdt taler.

Alt i alt hadde alle det bra på Pilbuens 35-års jubileum, maten var god og vi trivdes godt sammen. Med programmet som var lagt opp ble det heller aldri kjedelig, og Ragnar spilte fin musikk til kvelden var slutt klokken 23:00. Det kom også mange gode tilbakemeldinger på en flott kveld.
Ros til betjeningen ved RICA Ishavshotell som sto på og hjalp oss med matservering – enkelte trengte litt mer hjelp enn andre. Til slutt en stor takk til Jubileumskomiteen som har lagt ned en stor jobb i å arrangere 35-års feiringen. Uten dem hadde det ikke blitt et verdig og minnerikt jubileum.

Her kommer noen bilder fra jubileumsfeiringen (alle foto: Stian Andreassen):
Pilbuen 35 år
Anne Grethe ønsket velkommen

Pilbuen 35 år
Overrekkelse av vimpel til Pilbuen

Pilbuen 35 år
Pilbuens 35 års jubileum – I NordNorge salen på RICA Ishavshotell

Pilbuen 35 år
Vi fikk servert god mat på RICA

Pilbuen 35 år
Pilbuen hadde fått sponset marsipankake fra Tromsø Bakeri

Pilbuen 35 år
Margareth Larsen blir æresmedlem

Pilbuen 35 år
Pilbuen mottar gave fra Sanitetsforeningen v/Lillian Skogvik

Pilbuen 35 år
Og fra Tromsø Helsesportlag - her representert ved Hanna Borch Johansen

Pilbuen 35 år
Ragnar wiesener spilte fin musikk hele kveldenSøk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter