Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Lederutviklingskurs

8. desember 2007 var det invitert til Lederutviklingskurs for små klubber og lag i Tromsø. Kurset var på Voksenopplæringen i Tromsø og foredragsholder var Johnny Fløyli. I.L. Pilbuen stilte med to av sine ledere på kurset - aktivitetsleder og nestleder. Kurset var fra kl. 9:00 og varte til kl 16:00. Tilstede ellers var 16 personer, fra ulike lag og klubber i Troms.

Lederutvikling er et omfattende emne og mange temaer ble berørt. I sentrum var hele tiden hvordan man skal lære å drive en klubb best mulig - for medlemmer, dem som styrer og andre involverte (foreldre, ledsagere m.m.). Det var et morsomt og lærerikt kurs, og Johnny fikk deltakerne aktivt med i kurset, samtalegrupper, oppgaver, tilbakemeldinger, konkurranse m.m.

Johnny Fløyli er en meget dyktig foredragsholder, og vi tror deltakerne gikk beriket tilbake til klubbene de representerte. Lederutvikling er en prosess, og man må bruke tid på å gjennomføre ulike endringer i klubben. En viktig ting vi lærte var å ta med de andre i klubben på ulike vis, da dette mye er grunnlaget for den enkelte klubb.


Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter