Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

NFI tinget 2007 i Trondheim

Pilbuen var representert på NFI (Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund) tinget i Trondheim. Spesielt er at NFI skal legges ned i 2007, og et nytt forbund, fleridrettsforbundet skal opprettes senere til høsten.

Før avreise hadde vi et møte med Securitas på Langnes lufthavn i Tromsø, og de gikk på en oppklarende måte gjennom med oss de nye sikkerhetsreglene som er innført ved flyreiser. De åpnet til og med en egen sluse for å la Pilbuen's representanter passere i kontroll. Dette er noe de kan gjøre for grupper med funksjonshemninger eller særlige behov.

Reisen gikk fint, tross både sikkerhetsregler og flyskrekk, og oppholdet i Trondheim var upåklagelig. Selve tinget begynte på ettermiddagen, og det var godt tilrettelagt, også med teleslynge for de som har hørselhemning. På  tinget måtte alle snakke en om gangen, noe som gjorde at dem med hørselshemning kunne følge ekstra godt med hva som ble sagt. Den viktigste saken var at tinget vedtok å legge ned NFI - og et nytt fleridrettsforbund skal opprettes i høst.

Hotellet som tinget var på, Radisson SAS Royal Garden, var godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Reisen var forøvrig forholdsvis enkel, blant annet med en godt tilrettelagt flybuss med heis fra Værnes til hotellet i Trondheim. De var serviceinnstilt og kjørte helt til døra på SAS.

Det var nydelig sommervær i Trondheim og det var alt i alt en veldig fin opplevelse,

Det er viktig at Pilbuen er representert i ulike fora og forsamlinger, for å følge med i idretten samt å vise sin tilstedeværelse.


Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter