Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Nordreisalekene 29. mars 2008 - Boccia


28. mars reiste Idrettslaget Pilbuen til Nordreisa for å delta i Nordreisalekene i Boccia 2008.

Reisen med minibuss
Pilbuen med handikapvennlig minibuss

Vi hadde med minibuss og en bil, og var til sammen 11 stykker på tur. Da vi kom frem innlosjerte vi oss på Sappen leirskole, som er et handikapvennlig sted å bo. Og der hadde vi det godt! Vi fikk mat og stell og hjelp til det vi trengte.

Våre verter Sappen Leirskole
Gunn og Ole Jonny - vertskapet på Sappen Leirskole

Idrettslaget Pilbuen på Sappen
Den glade gjengen fra Idrettslaget Pilbuen - her på Sappen

Lørdag 29. mars 2008 gikk Nordreisalekene av stabelen, en Boccia turnering på Storslett i regi av Bocciaklubben Knall. Deltakerlagene kom fra Nordreisa (Knall), Tromsø (Idrettslaget Pilbuen og Tromsø Helsesportlag) og Alta (Alta Helsesportlag). Alt lå klart for en storslagen Boccia fest.

Nordreisalekene - åpning
Åpning av Nordreisalekene ved Anny Jorun Skjervø og ordfører John Karlsen

Boccia general i Nordreisa er Anny Jorun Skjervø, og åpningen var høytidelig med innmarsjering med faner og åpningstale av ordfører i Nordreisa, John Karlsen. Boccia turneringen var i gang, og på grunn av mange deltagende lag var det satt opp med spill i fire baner.

Skriver fra Pilbuen
Skriver fra Pilbuen

Dommer Pilbuen
Dommer fra Pilbuen

DA WEBMASTER MÅTTE STILLE OPP SOM DOMMER I TURNERINGEN, HELT UVENTET, BLE DET SÅ SOM SÅ MED ALLE BILDENE JEG SKULLE TA :) MEN DET KOMMER FLERE BILDER OM LITT...


Kafe med mye god mat
Knall hadde egen Kafe på turneringen - med meget god mat!

I pausen kunne man gå på kafeen Knall hadde - der var både lapskaus, pølse, kake og rundstykke, brus og kaffe å få kjøpt. Idrettslaget Pilbuen hadde denne gangen med to lag, i klasse 2. Konkurransen var tøff, med Pilbuen gjorde en god innsats. Vi er blitt mer nøyaktig med å kaste, men hadde ikke marginene på vår side denne gang for å nå opp. Pilbuen ble nummer 4 og 5, og fikk velfortjent premie for innsatsen.

Festmiddag

Om kvelden var det festmiddag med koldtbord, og det var nok mat å velge i. I og med at en boccia turnering er hektisk, får man ikke prate så mye med de andre spillerne. Derfor veldig hyggelig å samles om kvelden, ha det sosialt med god mat og drikke.

Festmiddag
Idrettslaget Pilbuen på festmiddag - vi koser oss!

Idrettsledere Knall og Tromsø Helsesportlag
To store idrettsledere - Alf Bjerkås og Anny Jorun Skjervø

Premieutdeling

Premieutdelingen er et viktig punkt, og Pilbuen fikk som tidligere nevnt premie for 4 og 5 plass i klasse 2.
Vinner klasse 2 - Knall 1
Knall Lag 1 - førsteplass i klasse 2

Tromsø Helsesportlag 2
Tromsø Helsesportlag 2 - andreplass i klasse 2

Knall lag 2
Knall lag 2 - tredjeplass i klasse 2

Pilbuen lag 2
Pilbuen lag 2 - nr 4 i klasse 2

Pilbuen lag 1
Pilbuen lag 1 - nr 5 i klasse 2

Interessepokal til Pilbuen
Interessepokal til Pilbuen

Ekstra hyggelig var interesse- og innsatspokalen Pilbuen fikk for at vi som sterkt funksjonshemmede likevel klarer å reise for å spille Boccia i Nordreisa. Det er ikke bare for oss å ta rutebussen når vi skal reise, men vi må planlegge og tilrettelegge turer med handikapbuss samt nok ledsagere til de som ikke kan reise alene. Derfor fikk vi interessepokal fra Knall, og det var stor stas. Det ble en lang dag, og de siste var i seng klokken 3 om natten....

Ledsager Pilbuen
Ledsager for Pilbuen

Vi vil også få takke ledsagerne for all hjelp i forbindelse med turen vår. Uten at vi har med ledsagere til dem som ikke kan reise og klare seg selv, vil ikke det være mulig for oss å dra noen steder. De er alltid velvillige, står på mye mer enn man kan forlange - både tidlig og sent - de er ganske enkelt engler - TAKK!

Hjemreisen til Tromsø gikk fint, og vi stoppet på Vollan gjestestue for å spise middag. Alt i alt hadde vi en topp tur, og vi håper Bocciaklubben Knall også til neste år vil arrangere boccia turnering, og da skal vi også delta. Takk til Bocciaklubben Knall, anny Jorun Skjervø og alle på Knall som gjorde dette til en minnerik opplevelse.

Hilsen fra
Idrettslaget Pilbuen


Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter