Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Prestvannsturneringen 2008

15. november ble Prestvannsturneringen i Boccia arrangert. Som årene tidligere var dette en bocciaturnering mellom Pilbuen og Tromsø Helsesportlag. Det var tilsammen 4 deltakende lag, 2 fra Pilbuen, 2 fra Helsesportlaget. Etter offisiell åpning klokken 9:50 gjorde spillerne seg klare til kamp klokken 10:00. I første kamp ble det en overraskelse, da Pilbuens 1. lag slo 2. laget fra Helsesportlaget med hele 9-1. Tor Erik, John Remi og Odd er et kommende storlag fra Pilbuen. Men Helsesportlagets 1. lag var vriene. De var hakket bedre og vant lett mot sine motstandere. Klokken 11:30 var det lunsj, og vi hadde det sosialt når vi spiste sammen. Etter pausen fortsatte turneringen kl 12:00, og det var spenning til siste slutt. 2 lag utmerket seg, Pilbuens 1. lag og Helsesportlagets 1. lag, og de skulle møtes til seriefinale. Ingen av lagene hadde avgitt poeng. Det ble en spennende batalje, helt til siste slutt, og Helsesportlaget vant ene og alene på bedre målforskjell. Begge lag endte med 5 poeng, med bedre målforskjell til helsesportlaget.

Prestvannsturneringen 2008

Om kvelden var det premieutdeling med festmiddag på Tromsø Dagsenter. De fleste kom og i tillegg hadde vi en prominent gjest, Margareth Larsen. Maten var levert av Chois kjøkken, og var en utsøkt rett med biff i regnbuens farger. Alle roste maten, og med is, hermetisk frukt og kaffe til dessert manglet vi ingenting. Praten gikk livlig rundt bordet, og alle koste seg. Da var tiden kommet for høytidelig overrekkelse.

Prestvannsturneringen 2008

Først fikk Tromsø Helsesportlag utdelt vimpel fra Pilbuen, som tidligere lovt på Hinnøytreffet.

Prestvannsturneringen 2008

Deretter fikk Margareth Larsen overrakt sin diplom. som synlig bevis for at hun er tatt opp som æresmedlem i Pilbuen. Begge svarte med å holde fine taler. Så var det premieutdeling. Bronse til Tromsø HSL2, meget velfortjent sølvmedalje til Pilbuen 1, og gull til Tromsø HSL1.

Etter en lang og innholdsrik dag var vi fornøyd med innsatsen, både i hallen og på premiefesten. Vi ser frem til ny Prestvannsturnering i 2009, og takker komiteen for Prestvannsturneringen 2008 for vel gjennomført arbeid.


Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter