Idrettslaget Pilbuen

Stimulering og egenutvikling med idrett

Prestvannsturneringen 2007

Prestvannsturneringen 2007 ble avholdt på Prestvannet skole i Tromsø. Dette er en lokal Boccia turnering mellom de to handikap idrettslagene som er i Tromsø, Idrettslaget Pilbuen og Tromsø Helsesportlag. Arrangør i 2007 var Idrettslaget Pilbuen, og det skulle spilles 10 Boccia kamper i løpet av dagen. For å si det på en annen måte er dette et slags uoffisielt bymesterskap i Boccia. Den som vinner turneringen er best i Tromsø å spille Boccia!

Det var 5 påmeldte lag, og turneringen startet klokken 10:00. Alle spillerne gledet seg til å spille og var litt spent på om den tekniske arrangeringen ble bra, siden Pilbuen aldri før har arrangert et Boccia stevne. Etterhvert som kampene ble spilt, ble alle varm i trøya og prøvde å hente ut sitt aller beste. Arrangeringen gikk knirkefritt, og med god hjelp fra Tromsø Helsesportlag som kunne både skrive og være dommer gikk det hele ganske så smertefritt.

Det viste seg snart hvem som var Boccia sjefer på banen, og Tromsø Helsesportlags førstelag gikk av med seieren og gullmedaljen. Arne Vollstad og Odd Heggelund storspilte, og hadde nærmest en oppvisning i hvordan Boccia skal spilles. Idrettslaget Pilbuen kom på tredjeplass og sikret seg velfortjente bronse medaljer, ved John Remi Berg, Tor Erik Johansen og Georg Henriksen. Arrangementet var en suksess, og vi regner med å arrangere et slikt "bymesterskap" også til neste år, forhåpentligvis med litt bedre deltakelse. Her er noen bilder fra turneringen, alle bilder tatt av Odd Heggelund.

Tromsø Helsesportlag 2
Her kaster Odd Bjarne Nilsen for Tromsø Helsesportlag 2 - de tok sølvmedalje

Pilbuen 2 mot Tromsø Helsesportlag 2
Pilbuen 2 mot Tromsø Helsesportlag 2

Pilbuen 2 mot Tromsø Helsesportlag 2
Arne Vollstad er autorisert Boccia dommer

Hederspris
Anne Grethe Henriksen fikk velfortjent hederspris for lang tjeneste i handikapidrett.

Hederspris
Georg Henriksen fikk også velfortjent hederspris for  sin lange tjeneste innen handikapidrett. Han har vært kasserer i snart 30 år i Pilbuen.

Bronselaget - Pilbuen 1
Førstelaget til Pilbuen sanker medaljer jevnt og trutt på turneringer. Her får Pilbuen 1 bronsemedalje for sin 3. plass, representert ved John Remi Berg, Tor Erik Johansen og Georg Henriksen.


Slik forløp kampene:

KampforløpResultater etter 10 kamper:

Sammenlagt resultat

Slutt tabellen:

Slutt tabellen

Søk opp en ressurs:
Google
 

 

Da kan du lime inn følgende kode i ditt html dokument:

Bare kopier koden og lim inn!

Nyheter

Informasjon

Pilbuen IL
Tromsø Dagsenter
Vestregata 15
9008 Tromsø

Har du lyst til å bli medlem - kontakt oss..

Tlf. 77 69 78 52
post@pilbuen.no

Funksjonshemming og/eller handicap er ikke et krav for å bli medlem

Legg oss i Dine favoritter